Bil siden 1952

Andresen Bil AS er forhandler og merkeverksted for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Opel i Ski. Vår avdeling i Askim er forhandler og merkeverksted for Peugeot, Citroën og Opel i tillegg til merkeverksted for Mercedes-Benz. På Ramstadløkka i Mysen har vi også lastebilverksted for Mercedes-Benz.

 

Andresen Bil AS er en del av Andresen AS, et familiedrevet konsern som eier og driver virksomheter innen bil, eiendom og investeringer, med lokal forankring i Follo og Indre Østfold. Tilsammen er vi  i dag 125 dedikerte medarbeidere.

 

Vi har lange tradisjoner og er blant annet den eldste bilbedriften i distriktet med samme eierfamilie. Det startet som enmannsbedrift i 1952 da Bjørn Andresen som 19 åring etablerte sitt verksted i foreldrene sin garasje i Ski.

 

Andresen Bil har vert merkeforhandler i Ski for Mercedes-Bez siden 1964 og Peugeot siden 1967. Avdelingen i Askim ble startet i 1995 og kan snart feire 30 års jubileum.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Andresen Bil er miljøfyrtårn-sertifisert på alle våre lokasjoner. Sertifiseringen er en evaluering som bekrefter at vår virksomhet oppfyller visse krav.

Hvert tredje år gjennomgås sertifiseringen av en uavhengig tredjepartskontroll og skal vise at Andresen Bil jobber systematisk og aktivt med miljøutfordringer og kontinuerlige miljøtiltak for å opprettholde vårt ansvar.

 

Vi har blant annet gått over til kun å benytte miljøvennlige kjemikalier og vi har spisset vår kildesortering og avfallshåndtering. Vår demobilpark følger markedet for øvrig og består i hovedsak av el-biler.

 

Klimarapporten fra 2016-2022 finner du som vedlagte dokumenter her:

Andresen Bil, Ski - Andresen Bil, Askim - Andresen Karosseri