Citroën ë-C3

Citroën ë-C3

Når Citroën introduserer nye ë-C3 i høst får den en pris på 208.900 kroner, med mål om å innta plassen som Norges billigste elbil.

 

Citroën ë-C3 kommer til Norge i to utstyrsvarianter:
YOU til 208.900 kroner
MAX til 238.900 kroner

 

Nye elektriske ë-C3 kombinerer komfort, moderne teknologi og et utstyrsnivå som gjør en helt ny elbil tilgjengelig for mange som i dag må kjøpe brukt.

ë-C3 er bygget på Stellantis egen «Smart Car Platform», og er utstyrt med en 44 kWt LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteripakke, som gir inntil 324 kilometer rekkevidde. Motoren er på 83 kW (113 hestekrefter), mens maksimal ladehastighet er 100 kW, noe som gir mulighet til å lade fra 20 til 80 prosent på 26 minutter. Det gjør nye Citroën ë-C3 mer enn bare en bybil.

Dette understrekes også med at ë-C3 får hengerfeste, og kan trekke en henger på inntil 550 kilo og laste 80 kilo på taket.

 

Komfortabel og sikker:

Helt nytt i ë-C3 er fraværet av et tradisjonelt instrumentpanel. I stedet for introduserer Citroën et nytt head-up-display som viser kjøretøyinformasjon på en blank svart del mellom toppen av dashbordet og bunnen av frontruten, en slags hybrid mellom head-up-display og et instrumentpanel. Dermed sikres det at føreren får tilgang til all viktig informasjon uten å ta øynene fra veien.

Til tross for en lav pris har ë-C3 fra utstyrsnivået YOU «Progressive Hydraulic Cusions» som gir den kjente Citroën-komforten og førerstøttesystemer som filholderassistent, nødbrems og parkeringssensorer bak.

Citroën ë-C3 MAX har i tillegg utstyr som: Citroën Advanced komfortseter, delt bakseterygg 40/60, oppvarmet skinnratt, parkeringssensor med ryggekamera, 3D navigasjon, trådløs Android Auto og Apple Carplay og oppvarmet frontrute.

 

Plass til hverdagen: 

Med en lengde på drøyt fire meter og en akselavstand på 254 centimeter har nye ë-C3 vokst sammenlignet med forgjengeren. Den har tre centimeter mer innvendig høyde, og større plass både for passasjerer og fører. Innvendig finner du mye oppbevaringsplass, og et bagasjerom på 310 liter. En bredde i bagasjerommet på hele 101,5 centimeter, gjør hverdagen enklere med plass til enkelt å frakte barnevogner eller fritidsutstyr.

 

For mer informasjon fyll ut kontakskjema her eller ring oss på 40 69 05 20

0
Feed