Mercedes-Benz eSprinter car photo

Salgsstart for nye Mercedes-Benz eSprinter

Nye eSprinter imponerer med en rekkevidde på opptil 440 kilometer, god lastekapasitet og tilhengerfeste. Nå er den klar for bestilling, med en startpris på kr. 941.624,- (ekskl. mva og levering), for eSprinter PRO som lukket varebil. 

Den nye eSprinter leveres med imponerende batterikapasitet på 113 kWt, med en alternativ versjon på 81 kWt som kommer senere i år. Med opptil 440 km rekkevidde og hurtiglading på 115 kW, gir den rask og praktisk lading. Med den største batteripakken vil lading fra 10 – 80 % være unnagjort på ca. 42 minutter. Tre kjøremoduser og fire energigjenopprettingsnivåer gir tilpasningsmuligheter for ytelse og energiforbruk.

Batteriteknologien bruker litiumjernfosfat, eliminert kobolt og nikkel, og har lang levetid. Den elektriske drivlinjen, inkludert en effektiv motor på 150 kW, avansert elektrisk bakaksel og modulær design, gir fleksibilitet for ulike kjøretøyvarianter og belastninger.

Standard sikkerhets- og funksjonsutstyr inkluderer aktiv bremseassistent, intelligent hastighetsassistent, MBUX multimediasystem med 10,25-tommers berøringsskjerm, og oppvarmet multifunksjonsratt. En oppgradert parkeringspakke med 360-graders kamera og 3D-visning er også tilgjengelig.

Alt i alt gjør den nye eSprinter, med sitt fokus på rekkevidde, lading, allsidighet og avanserte funksjoner, til en attraktiv løsning for både bykjøring og lengre avstander.

 

For mer informasjon fyll ut kontakskjema her eller ring oss på 40 69 05 20

0
Feed